ACTUALIDAD.

Las novedades de la Educación Social
02/10/2017 · Baleares

Comunicado del CEESIB ante los acontecimientos del 1-O

Estimats companys i companyes,

Ens entristeix profundament i ens indigna la situació que es visqué ahir a Catalunya. On es substituí el diàleg i l’enteniment, per l’ús de la violència i la repressió. Una violència que obre ferides i ens allunya encara més de la democràcia. Demanem, als Governs i a tots els professionals que intervenen en aquesta situació, que facin un bon ús de la seva posició. Tot recordant la responsabilitat que tenen a l’hora de negociar i de garantir democràticament els drets de tots els ciutadans i ciutadanes de Catalunya. Condemnem la situació traumàtica que varen viure els catalans i catalanes que s’aproparen pacíficament a exercir el seu dret a votar. Pensem que la situació d’ahir era innecessària i s’hagués pogut evitar.

Des del CEESIB volem fer arribar el nostre suport a la ciutadania catalana. Ens agradaria recordar que democràcia és dialogar, tenir empatia, respectar-se, acceptar-se, pactar, deixar ser, créixer plegats…

No fem ús de la violència, no tallem les ales a la DEMOCRÀCIA, NEGOCIEM!!. És hora de la reflexió, del diàleg, del seny… Aquesta situació no es pot repetir mai més. Una altra solució és possible!!.

Autor: Mikel Laboa
Títol cançó: Txoria txori

Si l’hi hagués tallat les ales
hauria estat meu,
no s’hauria escapat.

Però així,
hauria deixat de ser ocell.

I jo…
Jo el que estimava era l’ocell

Avui al Dia Internacional de l’Educació Social i amb el nostre compromís amb les persones… MÉS DEMOCRÀCIA QUE MAI
 

Buscar